На Харківщині потужний вибух забрав життя чоловіка (ДОДАНО ФОТО)

Ворожа міна забрала життя ще одного цивільного мешканця Харківщини

Сьогодні, близько 11:00, біля села Явірське на ворожій протитанковій міні підірвався автомобіль-бензовоз. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

На жаль, водій автомобіля загинув. Чоловіку було 61 рік. На місці вибуху працюють екстрені служби.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

"Ми входимо у важкий період" – Олег Синєгубов

Окупанти минулої ночі обстріляли Харків та район беспілотниками

У ніч на 12 жовтня Харків та Харківській район зазнали ударів ворожими безпілотниками. У Харкові було пошкоджено два приватні житлові будинки, інші удари прийшлися на Харківський район, де частково постраждала критична інфраструктура.

Про те, якою буде зима, розповів начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов – читайте за посиланням.

У Харківській області сталося два потужних вибухи: є поранені

12 жовтня до рятувальників надійшла інформація про два підриви людей на вибухонебезпечних предметах. Події сталися у с. Явірське по дорозі на с. Вовчий Яр, а також у с. Рубіжне Чугуївського району. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ГУ ДСНС у Харківській області.

За попередніми даними спрацювала ворожа протипіхотна міна ОЗМ-72 та невідомий вибуховий пристрій. Що з людьми – читайте за посиланням.

У Харкові капітально відремонтують близько 160 житлових будинків

Планується зберегли матеріальні цінності власників квартир та цілісність споруд

Наступного року в місті Харкові планують зробити капітальний ремонт та реконструкцію 157 житлових будинків. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. Як повідомив заступник директора Департаменту житлово-комунального господарства Євген Пасенов, у цих будинках відновлюватимуть конструктиви. Крім того, в частині передбачається відремонтувати фасади, покрівлі, провести роботи з термомодернізації.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися