Харків’яни поскаржилися на комунальників за обрізку дерев

Відповідальну особу КП «Благоустрій» притягнуто до адміністративної відповідальності

У вересні харків’яни поскаржилися у Державну екологічну інспекцію в Харківській області щодо пошкодження дерев на вулиці Каширській у Харкові. По заявкам було здійснено виїзд державного інспектора та була обстежена територія за вказаною адресою. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію екоінспекції.

Зазначається, що під час обстеження було встановлено факт пошкодження дерева до ступеню припинення росту, допущенний посадовою особою  КП "Благоустрій" за що до адміністративної відповідальності притягнуто відповідальну особу.

В екоінспекції нагадали, що згідно зі статтею153 КУпАП - знищення, або пошкодження зелених насаджень, окремих дерев, чагарників, газонів, квітників та інших об′єктів озеленення в межах населених пунктів, невжиття заходів для їх охорони, а також, самовільне перенесення в інші місця під час забудови окремих ділянок, зайнятих об′єктами озеленення, пошкодження дерев і чагарників за межами населених пунктів, що не віднесені до лісового фонду, або їх не законна порубка – тягне за собою накладання штрафу.

обрізка дерев у Харкові, штрафи у Харкові

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У громаді на Харківщині закликали евакуюватися через холоди та обстріли

Евакуйованим обіцяють житло, харчування та грошову допомогу

Під головуванням начальника Куп'янської міської військової адміністрації Андрія Беседіна відбулась щотижнева робоча нарада. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Куп’янської МВА.

"Ситуація на території Куп'янської громади залишається дуже складною. Наші захисники дають гідну відсіч ворогу, який не полишає спроб прорвати оборону. Втім терор мирного населення військами агресора триває: впродовж тривалого часу не припиняються обстріли, руйнуються об'єкти критичної інфраструктури й приватні домоволодіння. До того ж погіршуються погодні умови. Саме тому потрібно евакуюватися. Особливо це стосується жінок з дітьми, літніх, хворих і маломобільних. Для евакуйованих буде забезпечено безоплатне проживання у прихистку, гуманітарна допомога, харчування, медична підтримка. Також буде надано допомогу в оформленні довідки ВПО та відповідну грошову допомогу від держави та міжнародних організацій", - наголосив Андрій Беседін.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися