Як російські окупанти проникають у Харків та область – подробиці

Окупанти намагаються проникнути в ефір українського радіомовлення

У Харкові та області на частоті 90,2 FM російські окупанти намагаються вести фейкове радіомовлення під назвою "Слобожанське FM". Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

У військовій адміністрації наголошують, що це вже не перша спроба ворога маскуватися під українське мовлення і дезінформувати населення Харківщини.

Харків’янам радять слухати лише перевірену інформацію. Українське "Слобожанське FM" мовить на частотах:

Балаклія – 104,9 МГц; 

Зміїв – 90,8 МГц; 

Близнюки – 100,1 МГц; 

Барвінкове – 103,4 МГц.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Що в Україні буде з зимовим часом та як до нього підлаштуватися

Перехід на зимовий час збільшить споживання електроенергії на 13%. На бізнес-форумі Української ради бізнесу в Києві підприємці запропонували скасувати переведення годинників на зимовий час. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію "Фактів".

Олег Гетьман, економіст і координатор експертних груп "Економічної експертної платформи", стверджує, що перехід на зимовий час збільшить споживання електроенергії на 13%, тоді як її й так не вистачає через зниження рівня генерації. "Після переходу на зимовий час в Україні збільшується споживання електроенергії, що створює додаткове навантаження на енергосистему, яка й так працює в екстремальних умовах", – зазначає експерт.

Якщо Україна все ж буде переходити на зимовий час – то поради, як до нього під лаштуватися, дивіться за посиланням.

Окупанти випустили ракети по Харківщині: де сталися "прильоти"

Учора пізно ввечері, близько 22:30 окупанти завдали ракетного удару по Ізюмщині. Наслідки цієї атаки наразі уточнюються. Про це повідомив начальник Харківського гарнізону Сергій Мельник, інформують "Коментарі. Харків". За його даними, пуск ракет було здійснено з району Валуйок з території росії.

Загалом з початком доби російські окупанти завдали чергового ракетно-авіаційного удару по Україні, застосувавши керовану авіаційну ракету Х-59, зенітні керовані ракети С-300 на східному напрямку та 6 ударних БпЛА типу “Shahed-136/131”. Силами та засобами протиповітряної оборони знищено одну керовану авіаційну ракету Х-59 та 6 ворожих “Shahed-136/131”. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися