На Харківщині прояснилася ситуація з двома підлітками: що з ними

Їх розшукували протягом декількох днів

Двох зниклих безвісти підлітків, яких шукали у Харківській області, знайшли живими. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію пошуково-рятувального загону "Мілена".

Мешканці селища Кириківка Сумської області Богдан Волокітін (18 років) та Юрій Камишанський (17 років) знайшлися після трьох днів пошуків за допомогою ПРЗ "Мілена".

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про порятунок дитини від власних батьків у Харківській області. У Харкові поліцейські вилучили дитину, яка мешкала у неналежних умовах. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. Поліцейські прибули за викликом про родинну сварку. 33-річна жінка та 44-річний чоловік знаходилися у стані алкогольного сп’яніння. Вдома перебував наляканий хлопчик 3,5 років. Дитина не вміє розмовляти, батьки не займаються розвитком та вихованням хлопця, у помешканні антисанітарні умови, бруд, порожні пляшки від алкогольних напоїв. Працівники сектору ювенальної вилучили дитину з родини і доставили до дитячої лікарні, де його оглянули лікарі. Щодо батьків складено протокол про адміністративне правопорушення за ст.184 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про зникнення дитини у Харківській області. На Харківщині поліцейські оперативно розшукали неповнолітню дівчину. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної поліції. До відділу поліції № 2 Чугуївського РУП надійшло повідомлення від мешканки села Борова Чугуївського району. Жінка розповіла про зникнення 14-річної доньки, яка пішла з дому, не попередивши батьків. Правоохоронці перевірили можливі місця перебування підлітка, опитали знайомих дівчини та протягом години розшукали її. Дівчина знаходилася у подруги. Дитину повернули додому. З дівчиною та її батьками поліцейські провели профілактичну бесіду.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися