На пожежі у Харкові постраждала людина

Загалом рятувальники здійснили 56 виїздів

Протягом доби з 28 по 29 жовтня рятувальники Харківського гарнізону ДСНС продовжували виконувати службові обов’язки в умовах воєнного часу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ГУ ДСНС у Харківській області.

За цей період здійснено 56 оперативних виїздів, з яких: 11 – на ліквідацію пожеж; 34 – для надання допомоги населенню і комунальним службам; 11 – інші виїзди.

На одній з пожеж, що сталася 28 жовтня о 7:21 в Основ’янському районі Харкова через необережне поводження з вогнем, врятовано 69-річного чоловіка. Він отримав отруєння чадним газом і був госпіталізований до лікарні. Загоряння виникло у квартирі на першому поверсі житлової двоповерхівки на площі 5 кв.м. Його ліквідовано о 8:15 силами рятувальників Харківського і Луганського гарнізонів ДСНС.

У зв’язку з погіршенням погодних умов на території Харкова через сильні пориви вітру, протягом 28-29 жовтня підрозділи Харківського гарнізону ДСНС 29 разів залучались для надання допомоги населенню і комунальним службам у розпилюванні та прибиранні з проїзних частин, об’єктів і машин повалених дерев. В одному з випадків внаслідок падіння дерева травмовано 3 особи, 2 з яких госпіталізовано до лікувального закладу. Працювали 29 одиниць рятувальної техніки і біля 140 чоловік особового складу ДСНС. Прибрано з проїзних шляхів та житлових кварталів біля 24 повалених дерева, проводились інші невідкладні аварійні роботи.

Піротехнічними підрозділами ДСНС протягом доби вилучено та знешкоджено 62 одиниці вибухонебезпечних предметів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про пожежу у Куп'янському районі. У селі Курилівка Куп'янського району сталася пожежа у житловому будинку. Про це повідомляють "Коментарі. Харків"" з посиланням на інформацію ГУ Державної служби з надзвичайних ситуацій у Харківській області. О 14:25 на номер "101" надійшло повідомлення про пожежу, що сталася в Курилівці Куп’янського району. До місця події було направлено два відділення рятувальників 44-ї Державної пожежно-рятувальної частини на автоцистернах. На момент прибуття вогнеборців вогнем був охоплений житловий будинок на загальній площі близько 70 кв.м.  О 15:00 пожежу локалізували, о 16:18 повністю ліквідували. Внаслідок пожежі постраждав 71-річний чоловік. Причина виникнення пожежі встановлюється.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися