Харків’янам та мешканцям області заборонено збирати гриби

Гарне проводження часу може перетворитися на трагедію

Осінь — найкращий час для збирання грибів. Але не під час війни – особливо на деокупованих територіях. ДСНС України закликає мешканців Харкова та області пам’ятати, що під золотистим листям можуть ховатися не лише гриби, а й небезпечні ворожі міни, які мають лише одне призначення.

Міни, розтяжки, нерозірвані снаряди – ось які "смертельні подарунки" ворог залишає по собі. Вони маскуються у природі та є непомітними для людського ока. Тому пошук грибів може перетворитися на жахливу трагедію.

"Ми вкотре наголошуємо на тому, що нині відвідування лісових масивів, полів категорично заборонене, адже це може вартувати вам здоров’я і життя!

Будьте обачними та не нехтуйте власною безпекою. Поки ви полюєте на гриби, ворог може полювати на вас", – закликають в ДСНС.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Харків’ян та мешканців області попереджають про небезпеку

Харківський регіональний центр з гідрометеорології опублікував попередження про небезпечні метеорологічні явища по Харківщині на 4 листопада, інформують "Коментарі. Харків".

Вдень 4 листопада по області та місту очікується південно-західний вітер, пориви 15-20 м/с. (I рівень небезпечності, жовтий).

Російські війська завдали ударів по Харкову: де сталися "прильоти"

У ніч з 2 на 3 листопада, близько опівночі та першої години ночі, окупанти здійснили серію ударів шахедами по місту Харкову. Удари були зокрема по Шевченківському, Основ'янському району та передмісті Харкова. Про це повідомив речник Харківської обласної прокуратури Дмитро Чубенко, інформують "Коментарі. Харків".

Всі ці дрони були запущені з прилеглої до Харківської області території РФ. Відео та фото прильотів – дивіться за посиланням.

У Харкові обвалилася стіна коледжу (ФОТО)

Внаслідок прильоту дрона у Харкові значно постраждала будівля коледжу. Під час розбору завалів, щоб попередити нещасні випадки, рятувальники контрольовано здійснили обвал стіни навчального закладу.

Фото обвалу – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися