У Харкові стався витік газу: де не можна проїхати у місті

На вулиці Раєвської на місяць обмежений рух транспорту

Рух транспорту на вул. Раєвської, в районі перехрестя з вул. Миколи Манойла, обмежений з 6 листопада по 6 грудня. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Як повідомили в Департаменті будівництва та шляхового господарства, це пов’язано з проведенням аварійних робіт з ліквідації витоку газу.

Пропуск транспорту організований вільною від виконання робіт смугою руху.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Генерал Сирський: окупанти нарощують зусилля, щоб захопити висоти на Куп’янському напрямку

На ділянці Ягідне - Куп'янськ-Вузловий противник зазнав значних втрат, зупинив активні дії і наразі проводить перегрупування. Про це повідомив Командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський, інформують "Коментарі. Харків".

"Силами 6 загальновійськової та 1 танкової армій противник продовжує вести наступальні дії в районі Куп'янського лісу, Першотравневого та Орлянського. Нарощує зусилля із захоплення панівних висот, оволодіння Синьківки та створення сприятливих умов для захоплення Куп'янська", – зазначає генерал.

У Харкові виявили сказ: куди звертатися за допомогою

У перший день листопада саме у місті Харків зареєстровано випадок сказу у безпритульної собаки (останній раз реєструвався в  середині 2021 року). Діагноз підтверджено Харківським філіалом "Державного науково-дослідного інституту з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи".

Від безпритульної собаки, яку було відловлено працівниками КП "Центр поводження з тваринами" у Роганському житловому масиві (вул. Зубарєва) постраждало 2 особи, яких направлено на антирабічне лікування. Епідрозслідування випадку триває.

Також, на території Харківської області випадки сказу реєструвались у таких містах: Лозова (у Лозівському районі епізоотія сказу триває з минулого року), Ізюм та Чугуїв.

Де можна отримати всю необхідну допомогу в таких випадках – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися