У Харкові виберуть кращі студентські кінодебюти

Всього було відібрано 28 відео-робіт для онлайн-голосування

25 червня відбудеться церемонія нагородження переможців міського конкурсу художньої самодіяльності "Студентська весна" в номінації "Дебют". Про це розповіли в прес-службі Харківської міськради.

Відзначається, що щорічний конкурс проходить у номінаціях: вокал, хореографія, оригінальний жанр, інструментальний жанр, театрально-розмовний жанр і пантоміма, авторські твори та кінодебют.

У мерії повідомили, що у зв'язку з карантином через поширення COVID-19 було вирішено провести онлайн-конкурс у номінації "Дебют". Усього було відібрано 28 відео-робіт для онлайн-голосування, яке проходить з 15 червня на офіційній сторінці Харківського міського центру дозвілля молоді в соціальній мережі Instagram. Автори кращих робіт будуть нагороджені в рамках святкування Дня молоді 25 червня.

Конкурс "Студентська весна" проходить у Харкові з 1995 року з метою виявлення та розкриття творчих здібностей студентської молоді та підтримки їх потенціалу. Щороку в ньому бере участь понад 30 вищих навчальних закладів Харкова.

Раніше ми писали, що на платформі Chess.com завершився дводенний шаховий онлайн-турнір, в якому взяли участь троє харків'янок.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися