Нелегалу, який хотів перетнути кордон на Харківщині, можуть заборонити в’їзд в Україну

На Харківщині прикордонники затримали росіянина, який нелегально перетнув кордон

Днями на Харківщині прикордонники затримали росіянина, який намагався незаконно потрапити в Україну. Про це повідомляє прес-служба Східного регіонального Управління ДПСУ у Facebook, передають "Коментарі. Харків".

Подія сталася у Золочівському районі Харківської області. Прикордонники помітили, що невідома особа на території Російської Федерації прямує у напрямку кордону з Україною. На місці виявилося, що нелегально перетнути кордон намагався 44-річний росіянин. 

Він потрапив до України в районі населеного пункту Червона Зоря. Наразі невідомо, чому чоловік переходив через кордон у недозволеному місці та з якою метою він намагався потрапити на територію нашої держави.

Прикордонники склади відповідні адміністративні матеріали. Найближчим часом нелегала примусово повернуть на батьківщину та заборонять в’їзд в Україну на п’ять років.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що на кордоні під Харковом затримали чоловіка, якого розшукували за викрадення автомобіля. 45-річний зловмисник намагався потрапити з Росії в Україну. Кордон хотів перетнути в пункті пропуску "Гоптівка".




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися