Необережність під час куріння призвела до трагедії на Харківщині: подробиці

Площа займання склала близько 15 кв. м

У Чугуївському районі під час ліквідації пожежі рятувальники виявили тіло загиблого чоловіка. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Головного управління ДСНС України у Харківській області.

У ДСНС розповіли, що 25 листопада о 08:35 на номер “101” надійшло повідомлення про пожежу за адресою: Чугуївський район, Зміївська ТГ, с.Чемужівка, вул. Зарічна. Займання виникло у приватній оселі.

На момент прибуття рятувальників площа пожежі склала близько 15 кв.м. В одній з кімнат горів диван та домашні речі. Під час проведення розвідки рятувальники виявили тіло загиблого господаря, 1960 року народження. 

На місці події працювало 1 оперативне відділення 58-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Вони локалізували вогонь вже о 08:50, а остаточно ліквідували о 09:40.

За попередніми даними причиною виникнення займання стало необережне поводження з вогнем під час паління.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківському районі вогнеборці ліквідували пожежу у вантажному автомобілі. Про це повідомляє видання з посиланням на інформацію Головного управління ДСНС України у Харківській області.

22 листопада о 17:10 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу у вантажному автомобілі, що загорівся під час руху. Подія сталася на 2-му кілометрі траси Харків-Красноград-Перещепіно. До місця події направили 2 оперативні відділення 48-ї Державної пожежно-рятувальної частини з міста Люботин. На момент прибуття вогнеборців горіла вантажівка на площі близько 30 кв.м.  

Причина виникнення пожежі встановлюється. Постраждалих немає.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися