Як у кіно: що сталося в одному з районів Харкова (ФОТО)

Зловмисника затримали, вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою

Харківські поліцейські затримали зловмисника за розбійний напад на фінансову установу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

У поліції уточнили, що нападник, погрожуючи фахівцю з обслуговування клієнтів пістолетом, забрав понад 23 тисячі гривень та втік з місця злочину.

Подія сталася 25 листопада. Близько 12:30 до відділу поліції № 2 ХРУП № 3 надійшло повідомлення про те, що у приміщенні “Швидко Гроші” по вулиці Полтавський шлях сталося пограбування. Чоловік обмотав шарфом обличчя та натягнув капюшон. Погрожуючи пістолетом, він змусив жінку віддати гроші, які зберігалися у сейфі.

В результаті проведення оперативно-розшукових та слідчих дій було оперативно встановлено місцезнаходження та затримано зловмисника. Грабіжником виявився 31-річний харків’янин, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини.

У ході обшуку за місцем проживання зловмисника 26 листопада правоохоронці вилучили пневматичний пістолет, яким він погрожував під час нападу, одяг, у який був одягнений під час скоєння злочину, та гроші.

“Чоловіку повідомили про підозру за  ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України та затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі із конфіскацією майна. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою”, - повідомили у поліції.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в одному з районів Харкова орудують грабіжники.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися