У Харківській області через негоду є загиблі та постраждалі

Слідчі розслідують обставини ДТП зі смертельними наслідками та постраждалими в Чугуївському районі

Один з водіїв помер на місці події, ще три людини з травмами наразі перебувають у лікарні. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Дорожньо-транспортна пригода трапилась 27 листопада близько 16:00 на автодорозі “Київ-Харків-Довжанський”. 41-річний водій автомобіля "Renault Master", попередньо на ділянці дороги з ожеледицею, не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу. У цей час назустріч їхав 21–річний водій "Renault Scenic", відбулось зіткнення.

Внаслідок ДТП водій "Renault Scenic" від отриманих тілесних ушкоджень помер на місці події, його 23-річний пасажир перебуває в реанімаційному відділенні. Водій автомобіля "Renault Master" та його 21-річний пасажир отримали численні тілесні ушкодження та доставленні до реанімаційного відділення.

Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

"Закликаємо водіїв враховувати ситуацію на дорогах, бути максимально уважними та обережними за кермом.

Нагадуємо пішоходам, що під час ожеледиці гальмівний шлях автомобілів збільшується в декілька разів. Під час переходу проїжджої частини зважайте на складні погодні умови. Одягайте одяг та взуття зі світловідбиваючими елементами", – звертаються у поліції.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Куди звертатися харків’янам, якщо зникло світло (корисні контакти)

Власністю АТ "Харківобленерго" є кабельні і повітряні електромережі, які ідуть лише до ввідного щитка будинків. Електромережі всередині обслуговує управитель – комунальне чи інше підприємство, а також ОСББ.

Проводка в квартирі чи приватному домоволодінні – відповідальність власника житла, а вуличне освітлення – сфера компетенції місцевих комунальників. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію АТ "Харківобленерго".

Таким чином, якщо немає світла тільки у вашій оселі, і автомати/запобіжники в порядку, вам потрібно звернутися до приватного електрика або спеціалізованої організації, які знайдуть причину знеструмлення та вирішать проблему.

У разі відсутності електрики на сходовій клітці або у вашому багатоквартирному будинку, телефонуйте до комунальних служб або зверніться до голови ОСББ. Якщо без електроенергії одразу кілька будинків, тоді повідомити про це або дізнатися причину знеструмлення ви можете в АТ "Харківобленерго". Корисні контакти – дивіться за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися