Масові сутички через коронавірус в Харкові: є постраждалі (відео)

Близько сотні мітингувальників намагалися не пустити до лікарні для чорнобильців у Харкові швидкі, які перевозили пацієнтів з коронавірусом

Сьогодні, 22 червня, до так званої чорнобильської лікарні Харкова, незважаючи на протести, почали доставляти хворих з коронавірусом. У зв'язку з цим відбулися масові сутички з поліцією. Як повідомляє з місця подій KHARKIV Today, постраждало двоє поліцейських, яких забрала швидка.

"У одного з поліцейських травма голови, у другого - травма ноги. Вони знаходяться в міській клінічній лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги № 4. Стан постраждалих - середньої тяжкості", - повідомив директор "Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф" Віктор Забашта.

На місці було близько сотні мітингувальників, деякі намагалися кинутися під колеса швидкої, щоб не допустити заїзд авто з інфікованими. Акція протесту триває.

Раніше ми повідомляли, що чорнобильці, госпіталізовані в Харківський обласний диспансер радіаційного захисту, мають намір розпочати голодування. Як повідомляє Суспільне, про це йдеться у їх зверненні до голови Харківської облдержадміністрації, голови Харківської облради, народним депутатам, депутатам місцевих рад, представникам правоохоронних органів і ЗМІ, що учасники протесту зачитали сьогодні під час протесту біля диспансеру 22 червня.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися