У Харкові сталася смертельна аварія: подробиці (ОНОВЛЕНО)

На окружній дорозі зіштовхнулися два цивільних автомобілі

У поліції Харківської області повідомили, що слідчі встановлюють обставини аварії у місті Харків. У дорожньо-транспортній пригоді дві людини загинули, ще дві отримали травми, повідомляють "Коментарі. Харків".

Щодо подробиць автопригоди, у поліції повідомили, що аварія сталася 10 грудня. На окружній дорозі зіштовхнулися два цивільних автомобілі Skoda Fabia та Hyundai Elantra. 

Внаслідок ДТП дві людини загинули на місці та двоє  отримали травми. Постраждалих доставили до лікарні. Особи загиблих встановлюються.

За адресою виїжджала слідчо-оперативна група. “Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Всі обставини аварії встановлюються”, - повідомили в поліції.

“У жахливій аварії загинула молода родина волонтерів, які із самого початку війни доставляли гуманітарну допомогу та евакуювали сотні людей із найнебезпечніших районів, що постійно перебувають під обстрілами”, – пише “Об'єктив” з посиланням на помічника начальника ГУНП у Харківській області В’ячеслава Маркова.

Загиблі – 27-річний Артур Виноградов та його 23-річна дружина Дарина.

11 грудня о 7-й ранку Артур планував чергову поїздку для проведення евакуації з Куп’янська.

“Вони так ніжно кохали один одного і чекали на дитину… Щиро співчуваю батькам загиблих“, – написав Марков.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що поліція встановлює обставини ДТП у місті Лозова на Харківщині




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися