Що виявили на блокпостах у Харкові та області

Під час перевірки правоохоронці вилучили незаконну зброю

У поліції Харківської області розповіли, що відбувалося у регіоні минулої доби, повідомляють “Коментарі. Харків".

За даними правоохоронців, на блокпостах Харківської області з метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевірили понад 4200 транспортних засобів.

“Поліцейські минулої доби вилучили гранати М67, 40 гранатометних пострілів, 17 протитанкових гранат, близько 3,5 кілограмів тротилу, 14 ручних керованих гранат та інше”, - повідомили у поліції.

Особовим складом ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлені для перевірки 15 осіб.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що правоохоронці у Харкові затримали кілька водіїв за порушення правил дорожнього руху. 

Патрульні виявили та зупинили авто BMW, водій якого своїми діями, демонструючи явну неповагу до суспільства, з особливою зухвалістю вчинив низку грубих порушень ПДР та громадського порядку. Правопорушення він вчинив у декількох районах міста. Чоловік ігнорував вимогу патрульних припинити скоєння правопорушень. Врешті його зупинили інспектори на проспекті Льва Ландау.

Раніше на майдані Свободи водій автомобіля BMW, демонструючи явну неповагу до суспільства, з особливою зухвалістю здійснив низку грубих порушень ПДР та громадського порядку. Порушник був зупинений екіпажем патрульних, який патрулював неподалік.

Як покарали порушників, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися