На харківському "Металісті" під час футболу помер гравець

Очевидці кажуть, що померлий на футбольному полі "Металісту" хлопець був іноземцем

Вчора ввечері в Харкові на стадіоні "Металіст" сталася трагедія. Як повідомляють очевидці в соцмережах, на міні-полі під час гри у футбол помер молодий чоловік. Прибулим відразу на двох швидких медикам реанімувати хлопця не вдалося.

Очевидці пишуть, що померлий - іноземець років 25-ти. Хлопець грав у футбол, впав і втратив свідомість. Медики довго намагалися врятувати його, проте всі спроби виявилися марними. Офіційна інформація уточнюється.

Нагадаємо, в Харківській області стався нещасний випадок. Як повідомив директор "Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф" Віктор Забашта, з вікна випала однорічна дитина, яка дивом вижила. Повідомляється, що НП сталася в селі Глибоке Харківського району. За словами Забашти, хлопчик впав з 4-метрової висоти: вікно було захищено москітної сіткою, яка не витримала. Медики діагностували у дитини черепно-мозкову травму, забій м'яких тканин обличчя, а також забій грудної клітини та перелом ребер. Зараз малюк перебуває у 4-й лікарні Харкова.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися