У Харкові та області за добу затримали 90 осіб: що сталося

На території Харківської області сталося 13 дорожньо-транспортних пригод

У поліції Харківської області розповіли, що відбулося у Харкові та області минулої доби, повідомляють "Коментарі. Харків".

Особовим складом ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлені для перевірки 90 осіб.

Також з метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин на блокпостах Харківської області правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевіряють транспортні засоби.

Минулої доби на території Харківської області сталося 13 дорожньо-транспортних пригод, в яких 5 громадян отримали травми.

Правоохоронці склали 14 адміністративних протоколів за порушення правил дорожнього руху: 2 - за керування автомобілями у стані сп’яніння, 6 – за керування автомобілями без відповідних документів, 6 – за перевищення швидкості.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що поліцейські затримали чоловіка за вбивство сусіда в Основ`янському районі Харкова. 

У поліції встановили, що 43-річний чоловік знаходився вдома, коли почув, як сусід напідпитку ображає свою матір. Чоловік заступився за жінку. Після чого між чоловіками виникла сварка. В ході конфлікту 39-річний сусід наніс іншому кілька ножових поранень. Від отриманих травм 43-річний потерпілий помер.  Слідчі повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися