У Харкові активісти Нацкорпусу спалили російський прапор

За даними поліції, в акції взяли участь близько 200 осіб

Сьогодні, 25 червня, представники громадської організації "Національний корпус" провели в Харкові акції проти партій "Опозиційна платформа — За життя" і "Партії Шарія". Про це розповіли інтернет користувачі, опублікувавши фотографії в місцевих пабликах.

В акції, за інформацією поліції, взяли участь близько 200 осіб. За порядком стежили 20 поліцейських, порушень зафіксовано не було.

Судячи по знімках, протестувальники спалили прапор Росії. Сама будівля, де напередодні з'явилася оголошення "Оренда", обклеїли листівками з написом "Україна або смерть". На іншій стороні набережної біля житлового будинку учасники акції встановили імпровізовану шибеницю. На ній вони повісили опудало в кольорах російського прапора з червоною кулькою — такі використовують представники партії Шарія.

Нагадаємо, сьогодні вночі у Харкові побили одного з активістів "Партії Шарія". У свою чергу, лідер партії Анатолій Шарій звинувачує у скоєнні злочину активістів Нацкорпусу і Офіс Президента. Однак, націоналісти свою причетність спростовують. Поліція проводить розслідування обставин нападу.





Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися