У Харківській області виникли проблеми з гуманітарною допомогою (ФОТО)

Через погодні умови на деяких ділянках доріг Харківщини виникають складнощі

Рятувальники допомогли водієві фури з гуманітарною допомогою подолати складну ділянку дороги у Купянському районі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Головного управління ДСНС України у Харківській області. 

У вівторок, 19 грудня, рятувальники ДСНС з Куп’янська надали допомогу водієві вантажівки “DAF”, який не зміг самостійно здолати заледенілу ділянку дороги в райцентрі.

У ДСНС пояснили, що важка фура забуксувала на обочині, а її напівпричіп частково перекрив рух проїзною частиною. Вона везла понад 20 т гуманітарного вантажу. Щоб його доставити до місця призначення, рятувальникам довелось застосувати свій автомобіль підвищеної прохідності.

Врешті надзвичайники витягли фуру з льодяної пастки на рівну дорогу і вона змогла самостійно продовжити рух.

Враховуючи погодні умови - протягом 20 грудня на Харківщині очікується слабкий туман, а на дорогах ожеледиця - рятувальники закликають водіїв зважати на дані обставини, плануючи поїздки.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що дорожники Харківської області вже майже тиждень працюють в надскладних умовах. 

На дорогах області утворилась сильна ожеледиця через коливання температури та мокрий сніг, що подекуди переходив у дощ. Вдень і вночі на дорогах державного значення спецтехніка чистить сніг та обробляє дорожнє покриття протиожеледними матеріалами. Особлива увага приділяється аварійно-небезпечним ділянкам, транспортним розв’язкам, спускам і підйомам.

Детальніше про ситуацію на дорогах Харківської області читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися