У Харківській області реанімацію для пацієнтів з COVID-19 організували в коридорі (фото)

Обласна інфекціонка завантажена на 100%, а в зв'язку з нестачею лікарів в Харкові не можуть відкрити друге реанімаційне відділення і провести додаткову кисневу трасу

Харківська обласна інфекціонка завантажена на 100%. У зв'язку з цим у відділення інтенсивної терапії поставили 13-те ліжко - в коридор. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила радник голови ХОДА Наталія Попова.

За її словами, у відділенні інтенсивної терапії перебуває 12 пацієнтів, а медиків, як і раніше, не вистачає. У зв'язку з браком лікарів в Харкові не можуть відкрити друге реанімаційне відділення і провести додаткову кисневу трасу. Тому нині в інфекційній лікарні виставили додаткове ліжко - в коридор, де зараз знаходиться пацієнтка у важкому стані.

Зазначимо, що у цю добу в Україні зафіксували абсолютний антирекорд по захворюваності коронавірусом - 1109 осіб. Всього ж кількість інфікованих - 41 117 українців. Тим часом в Харківській області на даний момент виявили 1993 випадки коронавірусу: в минулу добу діагноз підтвердили у ще 46 осіб.

picture

Нагадаємо, до харків'ян з підозрою на коронавірус медики, які роблять тести, будуть приїжджати на нових, технічно підготовлених авто.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися