В Ізраїлі відому харківську спортсменку звинуватили у торгівлі людьми

Під вартою відразу за декілька тяжких злочинів знаходиться 50-річна чинна рекордсменка Ізраїлю з семиборства і колишня чемпіонка з бігу на сто метрів та стрибках у довжину Світлана Гнезділова

У Тель-Авіві розслідують кримінальну справу, фігурантом якої є уродженка Харкова - 50-річна чинна рекордсменка Ізраїлю з семиборства і колишня чемпіонка з бігу на сто метрів та стрибках у довжину Світлана Гнєздилова. Про це передає видання Ynet.

В ізраїльській прокуратурі вважають, що харків'янка організувала мережі з надання сексуальних послуг в Тель-Авіві, Гуш-Дані та Хід-ха-Шароні, також її звинуватили у торгівлі людьми і несплаті податків. Нібито Світлана організувала незаконну діяльність ще п'ять років тому і була куратором схеми. Ізраїльські держобвинувачі вважають, що спортсменка організувала мережу борделів і вербувала для заняття проституцією жінок з Ізраїлю, України і РФ.

Прокурори кажуть, що 40-хвилинна послуга в "салоні" коштувала 250 шекелів, з яких 150 нібито забирала Світлана. Працівниці обслуговували по 20 клієнтів, працюючи по 13 годин на добу з 1 вихідним на тиждень.

Крім Світлани, заарештували її чоловіка і ще сімох людей. Свою провину вони не визнають.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що в Мережу потрапили кадри того, як під стінами Харківського обласного спеціалізованого диспансеру радіаційного захисту населення на Новгородській близько сотні осіб мітингували проти відкриття диспансеру для прийому громадян, інфікованих коронавірусом. Люди не пускали на територію 4 швидкі, в одній з яких пацієнт з COVID-19 був підключений до апарату ШВЛ.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися