Підполковник влаштував перегони в центрі Харкова, кидаючись доларами з вікна

У Харкові коп, якого запідозрили у хабарництві, влаштував перегони по тротуару і врізався в поліцейське авто

У Харкові відбудеться суд над копом, який після отримання хабара влаштував гонки і розкидав долари по вулиці. Про це повідомляє сайт прокуратури Харківської області.

Правоохоронці вже встановили, що 20 січня бізнесмен передав поліцейському 1500 доларів, щоб той "закрив очі" на самовільне захоплення земельної ділянки та зведення незаконної прибудови для розширення площі кафе. У прокуратурі продовжують: отримавши хабар у салоні свого авто, підполковник намагався покинути місце події, але його заблокували оперативники. В результаті, коп заїхав на тротуар і, незважаючи на пішоходів, поїхав до центрального входу Харківської міської ради. Переслідування продовжилося на проїжджій частині. Намагаючись позбутися грошей, поліцейський на ходу викидав їх у вікно.

В результаті, гонитва завершилася ДТП: авто зловмисника зіткнулося з поліцейською машиною і було заблоковано. Що ж стосується грошей, очевидці зібрали їх і передали копам. Тепер же підполковнику загрожує від 5 до 10 років в'язниці.

Нагадаємо, в Тель-Авіві розслідують кримінальну справу, фігурантом якої є уродженка Харкова - 50-річна чинна рекордсменка по Ізраїлю семиборства і колишня чемпіонка в бігу на сто метрів та стрибках у довжину Світлана Гнєздилова.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися