Зіткнення через коронавірус у Харкові: чорнобильця, який міг побити копів, відпустили під домашній арешт

68-річному мешканцю Полтавської області загрожує до п'яти років в'язниці

Вчора, 25 червня, суд відправив 68-річного мешканця Лубен (Полтавська область) під нічний домашній арешт на два місяці. Ліквідатора аварії на Чорнобильській АЕС затримали після сутички біля обласного спеціалізованого диспансеру радіаційного захисту. Його підозрюють у побитті двох поліцейських. Про це передає KHARKIV Today, посилаючись на прес-секретаря прокуратури в Харківській області Дмитра Чубенко.

Наголошується, що раніше чоловікові повідомили про підозру у побитті двох 24-річних поліцейських ч. 2 ст. 345 (насильство щодо правоохоронця), ч. 1 ст. 279 (блокування транспортних комунікацій) і ч. 2 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкції статей передбачають до п'яти років позбавлення волі.

68-річного ліквідатора аварії на Чорнобильській АЕС затримали після зіткнень в так званій чорнобильській лікарні. Його доставили до лікарні з діагнозом "гіпертонічний криз", пенсіонера охороняв конвой.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що в Мережу потрапили кадри того, як під стінами Харківського обласного спеціалізованого диспансеру радіаційного захисту населення на Новгородській близько сотні людей мітингували проти відкриття диспансеру для прийому громадян, інфікованих коронавірусом. Люди не пускали на територію 4 швидкі, в одній з яких пацієнт з COVID-19 був підключений до апарату ШВЛ.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися