Що сталося у Харкові біля гаражних боксів на Салтівці

Рятувальники змоги врятувати від пожежі декілька автівок

Учора о 22:40 бійці 18-ї часини ДСНС двома відділеннями виїхали на виклик за адресою: Харків, вул. Валентинівська, 5. Там горіли відразу 4 гаражні бокси на площі біля 120 кв.м. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

Вони мали спільний дах, тому вогонь зміг швидко розповсюдитись. Під час пожежогасіння вогнеборці врятували 2 транспортні засоби та сусідні гаражі. Загасили пожежу о 23:29. Постраждалих немає. Причина виникнення загоряння встановлюється.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові в ході перевірок громадських місць затримали чоловіків: що вони порушили

В Харкові підрозділами Управління ГУ ДМС у Харківській області спільно зі співробітниками СБУ, Національної поліції, Управлінням інспекційної діяльності у Харківській області Північно-Східного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці та Харківським обласним центром зайнятості провели заходи з нагляду та контролю за виконанням міграційного законодавства. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію обласного главку міграційної служби.

На цей раз профілактичні заходи провели у сфері громадського харчування та на торгівельних майданчиків міста Харкова. Хто був виявлений під час перевірки – читайте за посиланням.

Мер Харкова став на захист японського волонтера

Мер Харкова висловив свою позицію щодо конфлікту в одному з ТРЦ Харкова, який стався за участі відомого волонтера з Японії Фумінорі Цучіко. Про це Ігор Терехов написав у соцмережах, інформують "Коментарі. Харків".

"Я переговорив з керівництвом молу. Ми домовилися, що Фумінорі більше ніхто не заважатиме. Керівництво ТРЦ поділяє мою позицію щодо важливості єдності в місті та країні. Зараз, як ніколи, ми маємо бути єдині і працювати на Перемогу!" – написав мер Терехов.

Нагадаємо, що відомий волонтер з Японії Фумінорі Цучіко написав у своєму Інстаграмі про випадок, який стався з ним в одному з ТРЦ Харкова під час збору коштів. За його словами адміністраторка ТРЦ зробила зауваження волонтеру про те, що на території закладу не можна проводити ніяких зборів, а потім викликала поліцію.

Слід зазначити, що у коментарях до публікації більшість людей підтримують дії японця, та засуджують таку поведінку збоку адміністрації ТРЦ.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися