Що робиться зі світлом та газом у Харківській області

У Валківській громаді закінчили ремонтні роботи на газопроводі високого тиску

Наразі відновлено газопостачання всім абонентам в зоні дії ГРС Сніжків, крім 502 абонентів, які були відсутні у домоволодіннях. Відновлення газопостачання цим споживачам відбудеться за окремим зверненням. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ХОВА.

Також за повідомленнями енергетиків, за минулу добу було відновлено електропостачання 626 абонентам. Загалом, внаслідок бойових дій на Харківщині залишаються знеструмленими 67 населених пунктів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Загинули троє осіб, ще тринадцять — поранено: прокурори документують наслідки масштабної ракетної атаки військовими зс рф по Харкову

У місті пошкоджено складські і виробничі будівлі, пошту, будинки, лікарню, підприємства тощо. Також після ракетної атаки в одному з парків Харкова правоохоронці виявили влучання бойової частини ракети, на місці працюють вибухотехніки.

Олег Синєгубов розповів, де сталися "прильоти" у Харкові та області

Окупанти завдали понад 20 ударів по місту Харкову, попередньо – ракетами С-300.

У результаті двох хвиль ворожих ударів зафіксовано руйнування та пошкодження складських та виробничих будівель, транспортного депо, підприємства. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформують "Коментарі. Харків".

У одному з медзакладів вибуховою хвилею пошкоджено дах і вікна. Поряд знайдено уламки російської ракети.

Під час ворожого обстрілу також було пошкоджено автомобіль швидкої допомоги. 

Нагадаємо, що учора близько п’ятої ранку у Харкові почався сильний ракетний обстріл. Під обстрілом перебували житлові квартали міста.

Що з пораненими через ракетний обстріл Харкова

В результаті ворожого ракетного обстрілу по м. Харків, який стався 29 грудня, загинуло 3 людини. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова. Він зазначив, що впродовж дня до Обласної клінічної лікарні доставили 12 поранених. Станом на зараз у лікарні перебуває 8 пацієнтів, з них 2 – у важкому стані, 6 – стан легкий.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися