Один з найкрасивіших університетів Харкова зазнав значних пошкоджень (ФОТО)

550 вікон вибиті в головному корпусі університету імені В. Н. Каразіна внаслідок удару РФ по Харкову 2 січня

Внаслідок ракетних ударів РФ по Харкову 2 січня 550 вікон вибиті у будівлі головного корпусу Каразінського університету. Про це Суспільне Харків розповіла речниця університету імені В. Н. Каразіна Лілія Змій, інформують "Коментарі. Харків".

"Найбільше постраждали старі вікна з дерев'яними рамами з хімічної сторони будівлі, ближчої до будівлі Держпрому. Каразінці ліквідують наслідки чергового російського злочину: прибирають уламки та закривають віконні рами", — сказала речниця.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові жінка померла від страху під час обстрілів

В результаті ворожих ракетних ударів по центру Харкова загинула 91-річна жінка

Внаслідок ранкових обстрілів постраждали 53 особи.

91-річна жінка загинула внаслідок ворожих обстрілів. 3 людини перебувають у важкому стані, з них 1 літня жінка у вкрай важкому стані – перебуває в комі.

"Наразі відомо про 3 "прильоти". Ще є інформація про четвертий, його ідентифікація триває. Руйнування досить значні. Влучання були у житлову інфраструктуру: фактично постраждали сотні квартир, десятки житлових будинків", – зазначив начальник ХОВА.

Жахливі кадри прильотів по Харкову (ФОТО)

У Харкові внаслідок масованої ракетної атаки по місту сталося 3 пожежі, чисельні руйнування цивільної інфраструктури, постраждали люди. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

Горіло складське приміщення, кіоск, речі в підвалі одного із житлових будинків, легкові автомобілі та газ, який витікав із пошкодженої газової труби.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися