У Харківській області перевіряють деякі родини: що контролюють (ФОТО)

Батько не справлявся з доглядом за дітьми

У Харківській області тривають перевірки деяких родин - дітей тимчасово вилучають. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

Працівники ювенальної превенції Куп’янського РВП спільно зі спеціалістом служби у справах дітей та сім’ї Великобурлуцької селищної ради провели профілактичний рейд у Куп'янському районі. Під час заходу виявлена родина, де 36-річна матір знаходиться в лікарні, а 41-річний батько зловживає спиртними напоями і не приділяє належної уваги вихованню своїх чотирьох дітей від 2 до 11 років. В хаті брудно та холодно, діти голодні та залякані.

Дітей тимчасово вилучили і направили в лікарню на обстеження. Після результатів обстеження буде прийнято рішення щодо пошуку соціальною службою патронатної родини для дітей без позбавлення батьківських прав рідних батьків.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у поліції зазначили, що за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів поліцейські доставили для перевірки 80 осіб. Також поліція проводить профілактичні заходи щодо недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин. З цією метою на блокпостах Харківської області правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевіряють транспортні засоби. 

Також минулої доби на території Харківщини сталася 21 дорожньо-транспортна пригода, в яких 10 громадян отримали травми, одна людина загинула. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися