Бійка та стрілянина в Харкові: подробиці інциденту в ТРЦ “Нікольський” (ФОТО)

По допомогу до медиків внаслідок стрілянини ніхто не звертався

У поліції Харківської області розповіли подробиці інциденту в ТРЦ “Нікольський”, повідомляють "Коментарі. Харків".

У суботу на спецлінію 102 надійшло повідомлення про бійку зі стріляниною  в торговому центрі. На місце події прибули поліцейські ХРУП №1 для з'ясування усіх обставин події.

“Постраждалих немає. Один з учасників бійки застосував газовий пістолет. Вирішується питання про внесення в ЄРДР відомостей про подію за ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України”, - йдеться у повідомленні.

За фактом конфлікту у торговельному центрі Харкова відкрито кримінальне провадження.

Повідомлялося, що по допомогу до медиків внаслідок стрілянини ніхто не звертався.

Згодом у поліції розповіли подробиці 6  січня о 18:30 до поліції надійшло повідомлення, що у торговельному центрі відбувається стрільба. Попередньо встановлено, що між двома чоловіками у продуктовому магазині виникла бійка. 20-річний порушник дістав попередньо газовий пістолет та зробив два постріли вгору. Речовий доказ вилучено. 

Слідчими відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 7 років позбавлення волі. Вирішується питання про затримання порушника у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Всі обставини події зʼясовуються.

Місцеві пабліки повідомляли, що інцидент трапився в ТРЦ “Нікольський”.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що рятувальники ліквідували пожежу в автомобілі, яка виникла в Немишлянському районі.



Руслан

7 січня 2024, 19:00

НО и охрана жестоко черезчур -избивал лежачего долго

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися