У Харківській області в ДТП отримали травми понад 30 людей: подробиці

У Харкові та області тривають перевірки транспортних засобів

У поліції Харківської області розповіли про ситуацію в регіоні за минулу добу, повідомляють "Коментарі. Харків".

За даними поліції, минулої доби на території Харківщини сталося 29 дорожньо-транспортних пригод, в яких понад 30 громадян отримали травми.

“Будьте уважними на дорозі. Не порушуйте правил дорожнього руху і не порушуйте швидкісного режиму. У разі потреби звертайтеся по допомогу до поліції”, - звернулися до жителів Харківщини у поліції.

Також у поліції нагадали, що правоохоронці проводить профілактичні заходи щодо недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин. З цією метою на блокпостах Харківської області правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевірили 2570 транспортних засобів.

А особовим складом ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлені для перевірки 3 осіб. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у суботу, 6 січня, о 20:49 надійшло повідомлення про пожежу в побутовій будівлі на території підприємства Київського району міста Харкова.

В Головному управлінні ДСНС України у Харківській області уточнили, що до місця пожежі було направлено 4 відділення ДСНС. В середині будівлі надзвичайники виявили тіло загиблого чоловіка, 1982 року народження. Площа горіння склала 100 кв.м. Рятувальники локалізували пожежу о 21:30, а о 00:26 – повністю ліквідували її. Причина пожежі встановлюється.

Також напередодні у Харкові загорівся автомобіль, детальніше про це читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися