У Харківській області виникла масштабна пожежа (ФОТО)

У Харківській області горів житловий будинок з лазнею

У Чугуївському районі рятувальники ліквідували пожежу в житловому будинку. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Головного управління ДСНС України у Харківській області.

У службі розповіли, що 9 січня о 14:40 на номер “101” надійшло повідомлення про пожежу в приватному домоволодінні. Подія трапилась у селищі Вільча Чугуївського району. До місця виклику виїхали рятувальники 2-х оперативних підрозділів на автоцистернах та місцева пожежна команда з селища Вільча. На час їх прибуття вогонь повністю охопив дерев’яний житловий будинок з лазнею. Загальна площа пожежі склала 600 кв.м.  Вогнеборці загасили вогонь о 16:25.

Причина виникнення загоряння з’ясовується.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Холодногірському районі під час пожежі в господарчій споруді врятована 85-річна жінка.

У ДСНС розповіли, що 9 січня о 14:10 на номер "101" надійшло повідомлення про пожежу за адресою: Харків, вул. Барикадна.  На території приватного домоволодіння пожежа виникла у господарчій споруді. Загальна площа 80 кв. м. На місце події було направлено 2 відділення рятувальників 6-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

Під час пожежі врятована жінка 1939 року народження. Бригада екстреної медичної допомоги госпіталізувала постраждалу з опіками нижньої правої кінцівки. Локалізація пожежі відбулась о 15:18, повна ліквідація о 17:13. Причина  виникнення пожежі наразі з’ясовується.

А у суботу, 6 січня, о 20:49 надійшло повідомлення про пожежу в побутовій будівлі на території підприємства Київського району міста Харкова.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися