Розстріл туристів під Харковом: поранений залишився без ноги

Один з поранених в Гусаровці помер, другому чоловікові ампутували ногу

На жаль, харківські медики не змогли врятувати ногу 36-річному чоловікові, який був поранений в селі Гусарівка під час відпочинку. 27 червня їхню компанію обстріляв незнайомець: постраждало двоє чоловіків, один з яких помер по дорозі в лікарню.

Як передає "Суспільне" з посиланням на завідувача хірургічним відділенням Барвінківської центральної лікарні Олександра Величко, 36-річний чоловік отримав два вогнепальних поранення, куля зачепила артерію. Як пояснив Величко, якби ногу не ампутували, пацієнт міг померти від інтоксикації. Наразі стан чоловіка оцінюється як середньої тяжкості, він отямився і пробуде в лікарні ще мінімум два тижні.

Нагадаємо, до компанії з 10 осіб, в якій зокрема було п'ятеро дітей, підійшов п'яний 53-річний чоловік і зажадав його кудись відвезти. Почувши відмову, підозрюваний відкрив стрілянину з бойового пістолета Макарова. В результаті постраждали двоє відпочиваючих, один з них - 27-річний чоловік помер.

Виявилося, що підозрюваний Андрій Бичков родом з Донбасу, має судимість, а стріляти почав, за його словами, нібито почувши образи у відповідь на прохання прибрати на галявині після себе.

Очевидці кажуть, що між Бичковим і компанією спалахнула сварка. Тоді він дістав з кишені пістолет Макарова і почав стріляти. Тільки після того, як він випустив всі 6 куль, його повалили на землю і скрутили. Підозрюваний визнав, що в той момент був нетверезий, але звинувачує у вживанні алкоголю і компанію. Він кається у скоєному.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися