Мешканець Харківщини міг заробити понад півмільйона гривень: його зупинила поліція

Незаконно виловив риби на суму понад півмільйона гривень: дізнавачі Харківщини завершили досудове розслідування

Чоловік, не маючи дозволу, за допомогою забороненого знаряддя на Печенізькому водосховищі виловив понад 150 кілограмів риби. Сума завданих збитків склала 586 тисяч гривень. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Дізнавачі Чугуївського районного управління поліції під процесуальним керівництвом окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно жителя Печенізької громади.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Олег Синєгубов: "Ми очікуємо поновлення штурмових дій"

Жодних успіхів на Куп'янському напрямку ворог не має, хоча атакує досить сильними засобами. Наступи росіяни проводять хвилями, проте українські воїни наносять їм досить серйозне ураження. Про це начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів під час інтерв’ю інтернет-виданню "LIGA.net", інформують "Коментарі. Харків".

Подробиці – за посиланням.

У Харківській області закликали людей евакуюватися

"Особливо на зимовий період закликаємо евакуйовуватися із прикордонних територій Харківщини", - Олег Синєгубов

У прикордонних населених пунктах Куп’янського, Харківського, Ізюмського, Чугуївського та Богодухівського районів області проживають майже 90 тисяч людей. За останніми даними у 17 тисяч абонентів відсутнє електропостачання, у 34 тисяч - газопостачання. Роботи з відновлення ускладнює безпекова ситуація та висока мінна небезпека. Тому людей закликають користуватися безкоштовною евакуацією. Про це під час інтерв’ю інтернет-виданню "LIGA.net" розповів начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

"Є населені пункти, наприклад, на Куп’янському напрямку, які розбиті на 70%, а то і зруйновані вщент. В таких селах та селищах людей майже не залишилося. Ми завдяки власним силам, волонтерським організаціям їх звідти вивозимо і є можливість надавати тимчасове проживання, бо люди не хочуть виїжджати за межі Харкова не те що там Харківської області", - додав Олег Синєгубов.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися