Різанина на дитячому майданчику: в Харкові іноземець ледь не зарізав чоловіка

Постраждалого госпіталізували до інституту загальної та невідкладної хірургії

У Харкові громадянин Туреччини на дитячому майданчику ледь не зарізав чоловіка.  Про це повідомили в прес-службі обласного "главку".

За даними правоохоронців, о 21:00 30 червня в поліцію звернувся 30-річний харків'янин.  Він повідомив, що на дитячому майданчику біля будинку на проспекті Тракторобудівників невідомий чоловік кілька разів ударив його ножем.  Також потерпілий надав детальний опис зловмисника.

Поліцейські за кілька хвилин затримали зловмисника.  Ним виявився 27-річний безробітний громадянин Туреччини, який був у стані алкогольного сп'яніння.  Як з'ясувалося, потерпілий зробив зловмисникові зауваження, після чого останній вихопив ніж і кілька разів ударив в область ключиць і шиї.  Потерпілого госпіталізовано в інститут загальної та невідкладної хірургії.

Правопорушника затримали в порядку ст.  208 Кримінально-процесуального кодексу України.  За даним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст.  15 ч.1 ст.  115 (замах на вбивство) Кримінального кодексу України.  Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі

Читайте також: Інженерові "Харківських тепломереж" загрожує до восьми років в'язниці з конфіскацією.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися