Комунальники почали прибирати на місцях прильотів у Харкові (ФОТО)

Через обстріл Харкова є пошкодження багатоквартирних будинків та поранені

Комунальники усувають наслідки вечірнього обстрілу Слобідського району, внаслідок якого були пошкоджені житлові будинки. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Зокрема, працівники КП "Харківблагоустрій" прибирають на місці прильоту скло та габаритне сміття.

Нагадаємо, що 30 січня близько 22:40 внаслідок ворожої атаки безпілотниками по житловим кварталам Харкова є пошкодження житлових будинків у Слобідському районі міста. Через удар постраждали попередньо четверо людей.

Міський голова зазначив, що у Слобідському районі у двох багатоповерхівках вибиті шибки.

"Зранку почнемо закривати вікна усіх постраждалих квартир. Є понівечені авто, але головне, що немає загиблих. Постраждали троє людей – всі у легкій формі.

Маємо черговий приклад того, що російський агресор бʼє по житловим кварталам, туди, де немає жодної військової інфраструктури. Тероризм у чистому вигляді", – підкреслив мер.

За даними начальника ХОВА Олега Синєгубова, окупанти спрямували на область мінімум 6 ворожих БПЛА.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Російська армія використала чорні дрони для ударів по Харкову (ФОТО)

Щонайменше троє людей постраждали під час атаки дронами на місто Харків. Уламки російських безпілотників "Герань-2" слідчі збирають на місцях влучань. Про це повідомив начальник Слідчого управління ГУНП в Харківській області Сергій Болвінов, інформують "Коментарі. Харків".

Він опублікував фото уламків беспілотників, які російська армія запустила по Харкову. Видно, що вони мають чорне фарбування, на відміну від колишніх білих, які росія застосовувала раніше.

Ще у листопаді речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат повідомив, що щоб ускладнити роботу української протиповітряної оборони, росія почала застосовувати ударні дрони Shahed чорного кольору.

Для чого це робиться – читайте та дивіться за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися