У Харківській області суди не справляються з кількістю справ про порушення карантину

Суди розглянули справи 133

Суди Харківщини станом на сьогоднішній день розглянули лише 133 протоколи про порушення карантину. Це менше десятої частини загальної кількості подібних випадків, пише Державна судова адміністрація України.

За даними відомства, зараз у судах Харківської області знаходиться 1704 протоколу про порушення правил карантину. 1438 документа повернули в правоохоронні органи. З них 1424 поліцейські оформили належним чином.

Зараз суди розглянули 133 справи, така ж кількість залишилося нерозглянутим.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, до харків'ян з підозрою на коронавірус медики, які роблять тести, будуть приїжджати на нових, технічно підготовлених авто. Як повідомили в міськраді, поки таких авто 10 - по одному на вісім районів міста і два для дорослої та дитячої поліклінік Московського району, так як цей район найбільший. Автомобілі марковані, а між водієм і заднім рядом сидінь є антибактеріальна перегородка.

Всього в Харкові створили 18 таких бригад у складі медичного працівника і водія, які на "Рено" будуть оперативно виїжджати на всі випадки підозри на COVID-19.

Нагадаємо, 25 червня, суд відправив 68-річного мешканця Лубен (Полтавська область) під нічний домашній арешт на два місяці. Ліквідатора аварії на Чорнобильській АЕС затримали після сутички біля обласного спеціалізованого диспансеру радіаційного захисту. Його підозрюють у побитті двох поліцейських.







Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися