На харківському "Електроважмаші" після обшуків з'явився новий директор

Нове призначення дісталося директору зі стратегії та маркетингу

У Харкові на заводі "Електроважмаш" призначили тимчасово виконуючого обов'язки директора. Про це повідомили в прес-службі підприємства.

Нове призначення дісталося директору зі стратегії та маркетингу Олексію Бунеску, який обіймав попередню посаду менше місяця - з 11 червня поточного року.

"З 30 червня по 23 серпня 2020 тимчасово виконувати обов'язки Генерального директора Бунеску Олексій Вікторович. Відповідний наказ про призначення видав Фонду державного майна України від 30.06.2020 р. № 1122", - говориться в повідомленні прес-служби заводу.

Відомості про зміну керівника заводу в установленому порядку внесені в Єдиний державний реєстр юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що 17 червня на "Електротяжмаші" весь день проходили обшуки, за підсумками яких двом топ-чиновників підприємства повідомили про підозри. Одного з керівників підозрюють у службовій недбалості, другого - в розтраті. Слідство вважає, що завод, фінансове становище якого було під загрозою, постачав обладнання за заниженою ціною в Росію.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися