На Харківщині в Лозовій від коронавіруса помер другий чоловік

У Харківській області від COVID-19 помер 54-річний чоловік

Ввечері, 7 липня, в Лозовій, що в Харківській області від COVID-19 помер 54-річний чоловік. Про це повідомляє прес-служба Лозівський ОТГ.

Також відомо, що 3 липня житель районного міста повернувся з Москви. Після чого його одразу доставили в інфекційне відділення місцевої лікарні з пневмонією. Тест на коронавірус дав позитивний результат.

Зараз за кількістю хворих Харківська область знаходиться на восьмому місці по Україні.

Раніше "Харків коментарі" повідомляли, що в Лозовій зафіксували п'ятий випадок зараження коронавірусом. За даними лозовських медиків, п'ятим зараженим коронавірусом людиною виявилася 66-річна пенсіонерка. Лікарі відзначають, що вона знаходиться на самоізоляції, почуває себе задовільно. Зараз перевіряють, з ким вона контактувала, дезінфікують її квартиру, під'їзд і прилеглу до будинку територію.

За словами медичного директора Центру первинної медико-санітарної допомоги Юлії Косик, двоє інших хворих, виявлених раніше, лікуються. Вони почувають себе добре. Ще дві людини є носіями вірусу, вони на самоізоляції. Їх ще двічі перевірять на наявність вірусу, і якщо його не знайдуть, людям дозволять виходити на вулицю.

Нагадаємо, п'ятимісячний хлопчик з Лозівського району одужав після коронавіруса ще в середині травня.





Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися