Вистрілив приятелеві в лоб: підозрюваного у вбивстві на вулиці Дача в Харкові відправили до СІЗО

У квартирі вбитого поліція проводила слідчий експеримент з підозрюваним

У Харкові суд обрав запобіжний захід для чоловіка, який підозрюється у вбивстві приятеля.  Про це повідомили у відділі комунікації прокуратури Харківської області.

Нагадаємо, 22 квітня в новобудові по вулиці Дача-55 виявили тіло 51-річного чоловіка.  Про його зникнення за добу до цього повідомив його товариш, розповівши, що той два тижні не виходив на зв'язок.

Як вдалося дізнатися "Коментарям", убитий займався продажем ювелірних виробів із золота.  Відомо, що з квартири жертви зникли прикраси.

Поліція встановила, що можливим вбивцею є 38-річний азербайджанець.  Йому повідомили про підозру по п. 6 ч. 2 ст.  115, ч. 4 ст.  187 КК України (вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині, з корисливих мотивів, напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний з насильством, небезпечним для життя і здоров'я особи, яка зазнала нападу (розбій), поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень,  спрямований на заволодіння майном).

Суд обрав чоловікові запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без права внесення застави.  Якщо його провина буде доведена, йому загрожує 15 років в'язниці або довічне позбавлення волі з конфіскацією майна.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися