У Харкові СБУ та ДБР проводять обшук в одному з районних відділень поліції (відео)

Ряд співробітників підозрюють у сприянні незаконній діяльності

У центрі Харкова, по вулиці Алчевських, 49, співробітники Служби безпеки України та державного бюро розслідувань проводять обшук у Київському райвідділі поліції. Про це повідомляє декілька Telegram-каналів, присвячених Харкову.

На одному з таких пабликов з'явилося відео з місця подій. На записі йдеться, що разом з ДБР та СБУ під час обшуку буде присутній співробітник харківської прокуратури.


Крім того, стало відомо, що обшуки у райвідділі пов'язані з підозрою ряду співробітників у сприянні незаконній діяльності. Про це повідомив ресурс “Depo.Харків" з посиланням на власне джерело в органах.

Як писали "Харків. Коментарі", навпроти будівлі міської ради співробітники спецслужб ввечері, 1 липня, обшукали машину директора Департаменту житлового господарства Харкова Романа Нехорошкова. Спочатку незвичайне пожвавлення біля дорогої іномарки зазначили місцеві жителі і відправили фотографії з місця подій в міські Telegram-канали. Також стало відомо, що слідчі дії проводилися в рамках кримінального провадження, відкритого за фактом розкрадання 800 тисяч гривень під час робіт по установці освітлення на проспекті Гагаріна.

Раніше "Харків. Коментарі" повідомляли, що на "Електротяжмаші" весь день 16 червня проходили обшуки, за підсумками яких двом топ-чиновників підприємства повідомили про підозри. Одного з керівників підозрюють у службовій недбалості, другого - в розтраті. Слідство вважає, що завод, фінансове становище якого було під загрозою, постачав обладнання за заниженою ціною в Росію.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися