У Харківській області на кордоні з РФ стоїть двокілометрова пробка з фур (відео)

Російська сторона через свій КПП пропускає лише кілька десятків машин в день

У митному пункті "Гоптівка", що знаходиться в однойменному селі Харківщини, утворився затор вантажівок довжиною два кілометри. Про це розповів 24 канал у своєму сюжеті 9 липня.

Російська сторона через свій КПП пропускає лише кілька десятків машин в день. Така швидкість і стала причиною величезної пробки, в якій фури можуть простояти кілька днів. За даними кореспондентів телеканалу зараз в "Гоптівці" коштує кілька сотень вантажних транспортних засобів з України та інших країн. Водії живуть у своїх авто.

Українські прикордонники розповіли, що така ситуація триває вже більше 2 тижнів.

“В середньому ми оформляємо близько 200 - 300 транспортних засобів на виїзд з України. Але суміжний пункт пропуску приймає 30 - 60 машин на добу", - розповів помічник начальника Харківського прикордонного загону Максим Бояр.

За словами прикордонника, в РФ на запит України відповіли, що чинять вони так, відповідно до технологічної схемою пункту пропуску.


Як повідомляли "Харків. Коментарі", на Харківщині, Сумщині та Луганщині для українців почали свою роботу контрольні пункти пропуску. Поки жителі нашої країни зможуть перетинати КПП тільки в пішому режимі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися