Суд у справі Кернеса знову не відбувся: на засідання з'явився лише прокурор (фото)

Інші учасники процесу, потерпілі та їх представники також не з'явилися

Засідання по справі Харківського міського голови Геннадія Кернеса і двох його охоронців в черговий раз перенесли через карантин. Про це повідомляє СУСПІЛЬНЕ | ХАРКІВ.

Один з адвокатів харківської голови відправив клопотання про перенесення засідання за півгодини до його початку. В результаті в зал суду прийшов тільки один прокурор. Деякі захисники Кернеса попросили суд розглядати справу без їх участі. Про це заявив на засіданні Київського райсуду Полтави суддя по справі Володимир Шиян.

Захисник Кернеса Олександр Гунченко о 9:38 надіслав до суду лист з клопотанням про відкладення розгляду з-за продовження карантину до 31 липня.

"... я і мій підзахисний Кернес не маємо можливості особисто взяти участь у зазначеному судовому засіданні", - зачитав суддя клопотання Гунченко.

Інші учасники процесу, потерпілі та їх представники також не з'явилися.

picture

Суд переніс засідання на 10:00 14 серпня.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, 23 червня відсторонили від посади суддю Дзержинського районного суду Харкова Ірину Грищенко, яку підозрюють в отриманні 4 тис. доларів хабара. Примітно, що Грищенко перебуває в колегії суддів, які розглядають справу про "кооперативної схемою", де серед підозрюваних Михайло Добкін.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися