Поліція Харківської області розшукує зниклу дівчинку-підлітка

Дівчина 11 липня пішла з дому та не повернулася.

Працівники Вовчанського відділу поліції встановлюють місцезнаходження Олени Забазнової, 2002 року народження. Про це повідомляє ГУ НП в Харківській області.

Дівчина 11 липня пішла з дому та не повернулася.

Прикмети: на вигляд 15-20 років, зріст 165-175 см, середньої статури, руде довге волосся, очі карі.

При ній був чорний рюкзак невеликого розміру.

"Шановні громадяни, якщо вам відома будь-яка інформація про місцезнаходження розшукуваної, просимо повідомити до Вовчанського відділу поліції за телефонами: 057-41-4-26-66, 093-307-15-87, 102 чи іншим зручним для вас способом", - поліція звернулася до людей з проханням.

picture

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, на початку червня цього року в районі ХТЗ у дворі по вулиці Миру, 44, люди помітили маленьку дівчинку, яка гуляла без батьків. У соцмережах пишуть, що дівчинка років двох, без взуття і верхнього одягу, бродила по калюжах одна. Не дочекавшись нікого з дорослих, перехожі викликали поліцію.
У прес-службі облуправління Національної поліції розповіли, що дитину забрали у відділення близько 5:00 ранку. У підсумку, копам вдалося знайти її батьків, які пояснили, що дитина вискочив у відчинені двері слідом за собакою. Зараз подробиці НП з маленькою дитиною, якому всього рік і 10 місяців, з'ясовують слідчі, а батькам загрожує штраф за невиконання своїх обов'язків.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися