У Харкові жінка покінчила з собою і вбила свого сина: стали відомі причини

Інцидент стався ввечері 13 липня о 21:15

У Новобаварском районі Харкова в будинку по провулку Тбіліський 37-річна жінка задушила свого сина, перерізала собі вени і померла від втрати крові. Про це повідомляє відділ комунікації ГУ НП в Харківській області.

Інцидент стався ввечері 13 липня о 21:15. Під час огляду приміщень будинку слідчо-оперативна група знайшла передсмертну записку.

За словами сусідів, жінка вела себе адекватно, не зловживала спиртними напоями. Вона часто просила гроші в борг і завжди повертала їх. Поліцейські встановили, що останні півроку у харків'янки були фінансові проблеми. Вона брала кредити і не могла їх самостійно повернути, тому впала в депресію. До адміністративної та кримінальної відповідальності жінка раніше не притягувалася.

Інформація зареєстрована в Єдиному обліку Новобаварського відділу поліції. Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Слідчі дії тривають.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Харкові пенсіонерка вистрибнула з вікна власної квартири. Повідомлення про подію надійшло в поліцію від сина загиблої. Чоловік повідомив, що вранці пенсіонерка не вийшла з кімнати. Її тіло він виявив під вікном на даху прибудови.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися