У Харкові у батьків відібрали дитинучерез антисанітарні умови життя (фото)

Ювенали почали перевірку на предмет того, чи можливо залишити дитину в цій сім'ї

Працівники Служби у справах дітей Новобаварського району Харкова знайшли 5-річного хлопчика, який жив в антисанітарних умовах. Про це розповіли у Ювенальної превенції ГУНП в Харківській області.

В органах додали, що батьки залишили дитину на дідуся, а самі зникли на п'ять днів. Дитина жила весь цей час в антисанітарних умовах, які погрожували його здоров'ю. У зв'язку з цим колегіально вирішили тимчасово вилучити хлопчика з сім'ї.

Зараз дитина обстежується. Ювенали почали перевірку на предмет того, чи можливо залишити дитини в цій родині.

Як повідомляли "Харків. Коментарі", в Новобаварском районі Харкова в будинку по провулку Тбіліський 37-річна жінка задушила свого сина, перерізала собі вени та померла від втрати крові. Інцидент стався ввечері 13 липня о 21:15. Під час огляду приміщень будинку слідчо-оперативна група знайшла передсмертну записку.
За словами сусідів, жінка поводилася адекватно, не зловживала спиртними напоями. Вона часто просила гроші в борг і завжди повертала їх. Поліцаї встановили, що останні пів року у харків'янки були фінансові проблеми. Вона брала кредити та не могла їх самостійно повернути, тому впала в депресію. До адміністративної та кримінальної відповідальності жінка раніше не притягувалася.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися