ДТП в центрі Харкова: зіткнулися мотоцикл і машина (фото, відео)

На місце події приїхали байкери

На перехресті Бурсацького узвозу з вулиці Клочківській у районі станції метро "Історичний музей" увечері 17 липня зіткнулися мотоцикл та легковик. Про це повідомляє кореспондент "Коментарів".

На місці події працювала слідчо-оперативна група, що прибула поліція. За попередніми даними водій машини виїхав на зустрічну смугу, по якій в цей момент рухався мотоцикл. Сталося лобове зіткнення.

Інформації про постраждалих поки немає. У мережі з'явилося коротке відео з місця подій, на якому видно зім'ятий автомобіль і лежить перед ним мотоцикл.


На місце події приїхали байкери.

Як повідомляли “Харків. Коментарі" раніше, В Харкові на перехресті вулиць Рибалко та Ощепкова зіткнулися два автомобіля. Про це розповіли свідки події на Telegram-каналі "ХС | Харків".

У пабліку пишуть, що машина марки ВАЗ 2108 зіткнувся з таксі марки "Рено Логан". В результаті зіткнення "вісімка" перекинулася. Жертв немає, водій Жигулів з місця події втік. Крім того, водій забув на місці події свої права. Користувачі виклали фотографії документів в крові і розбитих автомобілів.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися