Харків'янка вбила співмешканця і вісім днів прожила з трупом в квартирі (фото)

Жінка завдала своєму товаришу по чарці кілька ударів кухонним ножем, не стала позбавлятися від трупа

Під час розпиття спиртного жінка завдала своєму товаришу по чарці кілька ударів кухонним ножем, не стала позбавлятися від трупа. Про це розповіли у відділі комунікації ГУ НП в Харківській області.

У поліції додали, що тіло виявили завдяки дзвінку 18 липня від жительки району. Вона заявила, що в квартирі будинку по провулку Резниковскому відчувається неприємний запах.

За вказаною адресою приїхала слідчо-оперативна група. В будинку поліцейські знайшли тіло 49-річного чоловіка з численними колото-різаними ранами. Житло була 57-річна жінка. Вона розповіла, що 10 липня вони зі своїм співмешканцем розпивали спиртне. Між ними виник конфлікт, в ході якого вона вбила чоловіка.

Слідчий вніс факт події до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Жінка затримана в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Триває досудове слідство.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Новобаварском районі Харкова в будинку по провулку Тбіліський 37-річна жінка задушила свого сина, перерізала собі вени і померла від втрати крові.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися