У Харків не приїхав нічний поїзд із Києва (відео)

Офіційної інформації на ранок 21 липня досі немає

Поїзд "Інтерсіті", який їхав зі столиці України до Харкова ввечері 20 липня зупинився в Люботині і довго стояв. Потім людям оголосили, що далі склад не поїде. Про це розповіли очевидці в соцмережах.

"Стоїмо в Люботині з 22:20, сказали чекати ще мінімум хвилин 10-15 через те, що перезапускають поїзд. У підсумку стояли дві години, ми не витримали і поїхали на таксі", - повідомили очевидці в соцмережах.

Частина людей скаржилася на те, що з-за зламання вони ніяк не могли дістатися до Харкова.

"Лютий треш: Інтерсіті Київ-Харків зламався в Люботині назавжди, і через годину люди дізналися, що далі добирайтеся до Харкова самі. А там вже з вокзалу нічого не їде, і таксі з Харкова до Люботина не ходять", - додали пасажири.

Офіційної інформації на ранок 21 липня досі немає.

У мережі з'явилося відео з місця події.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, Харківські залізничники виявили в приміському поїзді "Козача Лопань - Харків" пасажирів без захисних масок. На зауваження про обов'язок дотримуватися карантинні вимоги громадяни не реагували. Працівники Південної залізниці вимушені були викликати поліцію.
Інцидент стався 8 липня під час чергового рейду щодо дотримання масочного режиму провідники разом з воєнізованою охороною регіональної філії "Південна залізниця" в приміському поїзді №6015 сполученням "Козача Лопань - Харків" при посадці на станції "Дергачі" виявили пасажирів без захисних масок.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися