У Харківській області Укравтодор приступив до ремонту траси Чугуїв-Печеніги

Відновлять 18,3 км територіальної дороги

На Харківщині Державне агентство автомобільних доріг України приступило до середнього ремонту на дорозі Т-21-11 Чугуїв-Печеніги-Великий Бурлук. Про це повідомляє прес-служба "Укравтодору".

"У цьому році поточним і середнім ремонтом планується відновити 18,3 км територіальної дороги на відрізку км 1 200 - км 27 321", - розповіли в агентстві.

Робітники вже почали фрезерування старого дорожнього покриття і порубка порослі на 26 км, біля повороту на село Мартове в бік Чугуєва.

На вказаній ділянці дороги вони також відновлять з'їзди та автобусні зупинки, зміцнять узбіччя, зроблять майданчики для габаритно-вагового комплексу, встановлять дорожні знаки та нанесуть розмітку.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, стартували підготовчі роботи до поточного середнього ремонту мосту біля села Кицевка, Печенізького району Харківської області. Наразі робітники проводять демонтаж старого асфальтобетонного покриття проїзної частини та очищають конуси. Рух автотранспорту здійснюється у реверсному режимі.
Міст на автомобільній дорозі Т-21-11 Чугуїв - Печеніги - Великий Бурлук км 10 570 під селом Кицівка, Печенізького району Харківської області. Довжина споруди 48,6 п. м., рік побудови - 1973 році та з того часу він жодного разу капітально не ремонтувався.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися