Прес-секретар Харківської облпрокуратури їздив на форум путіністів під час "Іловайського котла", - журналіст

Журналіст опублікував у своєму Facebook фотографію посвідчення "депутата парламенту Селігеру 2014"

Прес-секретар прокуратури Харківської області Дмитро Чубенко міг брати участь в серпні 2014 року у Всеросійському молодіжному форумі "Селігер" - відомому з'їзді молодих прихильників Путіна. Відповідну інформацію оприлюднив на своїй сторінці у Facebook головний редактор видання Newsroom Павло Федосенко.

Так, журналіст опублікував на своїй сторінці в соцмережі фотографію посвідчення "депутата парламенту Селігеру 2014".


"Селігер - це форум юних путіністів в Росії. Серпень 2014 - це оборона ДАП і початок Іловайської трагедії. Дмитро Чубенко - це новий прес-секретар обласної прокуратури. Селфі з Жириновським викладаємо - чи вистачить цього?" - написав у своїй публікації Федосенко.

Судячи з фотографії, Чубенко отримав посвідчення під номером "7", тобто один з перших.

Довідка "Коментарів": "Селігер" - Всеросійський молодіжний освітній форум, який проходив на озері Селігер в Тверській області, під Осташковим, що в 370 км від Москви. Організовували захід молодіжний рух "Наші" і Федеральне агентство у справах молоді "Росмолодь". Форум проіснував з 2005 по 2014 роки. "Селігер" відомий своєю пропутінською позицією. Кілька разів учасники і організатори зборів "юних політиків" влаштовували антиукраїнські акції, на яких, наприклад, вивішували портрети Ющенка і Саакашвілі в нацистських кашкетах.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, 17 червня на "Електротяжмаші" весь день проходили обшуки, за підсумками яких двом топ-чиновникам підприємства повідомили про підозри. Одного з керівників підозрюють у службовій недбалості, другого - в розтраті. Слідство вважає, що завод, фінансове становище якого було під загрозою, постачав обладнання за заниженою ціною в Росію.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися