У Харкові багатодітна мати народила прямо в швидкої

Дитина став дев'ятим в сім'ї

У швидку 24 липня надійшов виклик від породіллі. Лікарі забрали її в пологовий будинок, а по дорозі у неї почалися сильні перейми, розповіли в Центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Фельдшер бригади вирішив, що потрібно приймати пологи прямо в кареті швидкої допомоги. Так вчора на світ з'явився хлопчик. Він став дев'ятою дитиною в сім'ї.

“Після наданої акушерської допомоги породіллі разом з новонародженим госпіталізували до лікувального закладу. Порадившись з фельдшером, батьки назвали хлопчика Ігорем", - сказано в повідомленні Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, вночі 2 червня в районі ХТЗ у дворі по вулиці Миру, 44, люди помітили маленьку дівчинку, яка гуляла без батьків. У соцмережах пишуть, що дівчинка років двох, без взуття і верхнього одягу, бродила по калюжах одна. Не дочекавшись нікого з дорослих, перехожі викликали поліцію.
У пресслужбі облуправління Національної поліції розповіли, що дитину забрали у відділення близько 5:00 ранку. У підсумку копам вдалося знайти її батьків, які пояснили, що дитина вискочила у відчинені двері слідом за собакою. Зараз подробиці НП з маленькою дитиною, якому всього рік і 10 місяців, з'ясовують слідчі, а батькам загрожує штраф за невиконання своїх обов'язків.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися